Follow by Email

woensdag 6 maart 2013

Vreemdgaan

Het principe vreemdgaan kennen we allemaal. Eigenlijk is dat niets nieuws onder de zon, zolang er mensen zijn gaat men vreemd. Is een mens monogaam zou een vraag kunnen zijn, of beter mag je van een mens monogamie verwachten?

Nu hoorde ik een mooi verhaal. Mooi in de zin van smeuiig , voor de mensen die erbij betrokken zijn zal het minder mooi zijn.

Er was eens een vrouw, getrouwd en moeder van 2 jonge kinderen. Zo op het oog een gelukkig stel, mooie gezonde kinderen , leuke mensen om te zien. Tot aan de voordeur alles mooi en prachtig. Binnen is het niet zo rooskleurig, al lange tijd geen seks , sleur en geen aandacht voor elkaar. Maar zeg nu zelf, op zich niet gek met jonge kinderen en een saai burgerlijk leven toch? Een relatie schijnt een werkwoord te zijn, maar dat waren ze vergeten....geen aandacht voor elkaar en eigenlijk zagen ze elkaar al jaren niet meer staan..

De vrouw voelde zich onbemind. Ontevreden. En ze zocht haar heil bij een man om de hoek. Langere tijd beleefden ze samen spannende en stiekeme momenten...Ze zagen elkaar staan, voelden zich bemind en vergaten alles om hen heen. Elk vrij moment doken zij samen het bed in of zochten een verlaten plekje op ons aller bekende Bussloo.

Natuurlijk was het wachten tot iemand hier lucht van kreeg. Hij was immers een bekende persoon in het kleine dorp naast Twello waar hij zijn eigen supermarktje had. Een supermarkt waar ze weinig hebben trouwens , en wat er staat is over de datum, maar dat terzijde.

Na een tijd werden ze betrapt. Door haar man. Zij beloofde te stoppen en de man geloofde dat.

Wederom kriebelde het waar het niet zou moeten kriebelen, en als je jeuk hebt moet je krabben en ze hielpen elkaar weer flink bij het krabben, echtgenoot was goed van vertrouwen en pas toen hij ze voor de tweede keer betrapte besefte hij dat hij beetgenomen was.

Dit zorgde voor nog meer afstand tussen de 2 getrouwden, die nog steeds samen waren. De verliefdheid op de eigenaar van de supermarkt bleef en ondanks 2 maal betrapt te zijn gokten ze het erop...........

Na de derde keer zijn vrouw met de man betrapt te hebben besefte de echtgenoot dan toch dat dit zo niet ging. Het stel besloot uit elkaar te gaan. De vrouw had bedacht verder te gaan met de supermarktlover , maar deze wilde bij zijn eigen gezin blijven en vroeg haar hun verhouding stil te houden.

De vrouw had al met meerdere mensen over de verhouding gepraat, berouw komt altijd na de zonde en mensen wilden toch een verklaring voor het einde van de relatie tussen haar en haar man....De winkelier kreeg steeds vaker mensen in zijn winkel die ervan leken te weten. Zoals die ene vrouw die vroeg of de boodschappen bezorgd konden worden, dit had ze immers gehoord van S.?

De man had gestotterd en was rood aangelopen. Waarschijnlijk vroeg hij zich af wat ze wist en hoelang hij nog had eer dit op het blog van Twello's buurmeisje zou komen....


2 opmerkingen:

 1. Hello,
  I visited your blog.
  Congratulations for your work!! An interesting and nice blog!!
  Good luck with your blog!
  Greetings from Algarve, Portugal
  Paulo Gonçalves

  I invite you to visit my blog
  http://viajaredescobrir.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thanks Paulo!

  You've got a really nice blog , many nice pictures en thank goodness there's a possibility for translation avalaible haha...

  Keep ut the good work!

  BeantwoordenVerwijderen